StepcrOss

De vereniging is opgericht op 1 januari 2009 met als doelstelling het promoten van de stepsport in al zijn facetten in de gehele Regio Oss. Een zeer mooie regio met natuurgebieden als Herperduin en de Maashorst, de dijken en uiterwaarden van de Maas en stadjes en dorpjes als Oss, Berghem, Ravenstein, Geffen en Megen. Tevens is de regio Oss (zelfs heel Noord Brabant en omstreken) in het bezit van een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk. En waar gefietst kan worden, kan ook gestept worden!

Stepclub Regio Oss richt zich op de stepsport in de breedste zin van het woord. Lekker trainen in de natuur, leuke toertochten rijden, wedstrijden in binnen- en buitenland, alles is mogelijk en niets is verplicht.

Steppen is leuk en gezond. Steppen is voor alle leeftijden. En één ding is zeker: U valt op!

Indien u geïnteresseerd bent om ook eens te gaan steppen, neem dan contact op met iemand van de vereniging.
De leden van StepcrOss heten u van harte welkom op één van de trainingen.

Op woensdag 8 april 2009 zijn we gestart met de wekelijkse trainingen. Deze vinden plaats op woensdagavond van 19.30 uur tot ongeveer 20.30 uur en op de zondag van 9.30 uur tot ongeveer 10.30 uur. (afhankelijk van de route)
Voor mensen die geen step hebben kunnen we als vereniging twee keer een step gratis ter beschikking stellen. Meer informatie leest u verderop op deze pagina.

Lid worden van de vereniging kan ook. U kunt dan de wekelijkse trainingen bezoeken in de Regio Oss. Kosten van lidmaatschap zijn in 2018  €40,- .

Het is mogelijk om, voordat u lid wordt, twee keer gratis mee te trainen, eventueel op een door de vereniging gratis ter beschikking gestelde step. Hierdoor kunt u gratis proberen of deze sport iets voor u is. Na deze twee keer zijn de trainingen niet meer kosteloos, maar betaalt men €2,50 per training en dient u zelf een step mee te brengen naar de training. Of u kunt een step huren voor €2,50 per training. Ook is het mogelijk om een step te huren voor 1 maand voor €25,-.