Trainingen

De bedoeling van de trainingen is om onze conditie op peil te brengen of te houden. We rijden op een tempo zodat iedereen kan meedoen. Verder staat de gezondheid hoog in het vaandel. Steppen is een sport waarbij je intensief bezig bent, maar waarbij je onderweg toch van de omgeving en met elkaar kunt blijven praten.

Wil je eens proberen hoe het is om op te step te staan, aarzel niet en kom een keer vrijblijvend meedoen.

We starten op de woensdagavond altijd om 19.30uur en rijden tot ongeveer 20.30uur. Dat is afhankelijk van de route en het tempo. We hebben 3 startlocaties, zodat we steeds door een ander gedeelte van de omgeving rijden. Waar de startplaats op woensdag is wordt via een groeps-app gecommuniceerd.

We starten op zondag altijd om 9.30uur, nabij het Shell station aan de Hescheweg, bij het kruispunt bij de Ruwaardsingel in Oss. Deze training duurt ongeveer 1,5uur, omdat we dan een wat langere route maken. Uiteraard nemen we op tijd een pauze.

Ben je nog geen lid en wil je meetrainen, neem dan vooraf contact op met Willie Bloks, de trainingscoördinator van de vereniging. Zij zal je alle ins- en outs van deze sport vertellen en regelt de proeflessen.Willie_Bloks@hotmail.com of bel naar 0686633408.

Als lid van StepcrOss kun je ook meedoen met ander activiteiten. Wij van StepcrOss organiseren elk jaar gezellige DOE-Dagen. Dit doen we twee keer in het jaar om gezellig met elkaar te steppen, zonder echte training. Naast het steppen doen we dan nog een andere activiteit. Bij voorbeeld; We zijn het afgelopen jaar naar Berlicum gereden en daar zijn we bij de KAMELENMELKRIJ geweest. SUPER LEUK!!

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb